top of page

Carrousel d'Anvers in Antwerpen, restaurant en lunch

Geweldige locatie op de Grote Markt!

Carrousel d'Anvers bevindt zich op een geweldige locatie op de Grote Markt in Antwerpen. Combineer een etentje in ons restaurant daarom met bijvoorbeeld shoppen, cultuur snuiven of een bezoek aan de kerstmarkt in de bruisende stad. Ons terras is bovendien de optimale plek om even op adem te komen of lekker bij te kletsen met uw gezin of vrienden. Bij Carrousel d'Anvers voelen zowel locals als toeristen zich thuis dankzij de vriendelijke bediening, gezellige sfeer en het originele Carrousel thema.

Daarnaast is jong én oud van harte welkom. Bij Carrousel kunt u de hele dag door terecht voor een uitgebreide maaltijd, kopje koffie, snack of een zoete lekkernij.

Carrousel d'Anvers, Grote markt, Antwerpen
Carrousel d'Anvers, Antwerpen

Het geheim van Carrousel d'Anvers

Het geheim van Carrousel d'Anvers? Dat is niet alleen onze praktische locatie en ons leuke Carrousel thema. Ook ons menu is noemenswaardig. Naast dat u een ruime keuze heeft, kunt u bij ons heerlijk eten voor een scherpe prijs. Wij organiseren bovendien regelmatig leuke acties en aanbiedingen, waarbij u bijvoorbeeld à volenté pannenkoeken, mosselen of smoutebollen kan eten. 

Voor meer informatie en de laatste nieuwtjes en acties raden wij u aan om onze website of Facebook in de gaten te houden.

Carrousel d'Anvers

Wilt u zeker zijn van een tafeltje in ons restaurant? Bel Carrousel d'Anvers in Antwerpen dan direct voor een reservering!

bottom of page