top of page

Carrousel d'Anvers in Antwerpen Wijnegem: lunch en tearoom

Lunchen, theedrinken en genieten van zoete hapjes!

Bij Carrousel d'Anvers bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een gezellige lunch- en tearoom. Kom langs om te lunchen, een kopje thee te drinken of onze zoete hapjes uit te proberen. Met name onze pannenkoeken, poffertjes, wafels en smoutebollen zijn zeer geliefd bij de zoetekauwen. Op een warme dag kunt u de thee ook verruilen voor een verfrissende ijskoffie of smoothie.

En mocht u nou niet zo’n zin hebben in zoet, dan bestelt u gewoon een heerlijke hamburger, mosselen of een andere specialiteit voor de lunch! Daarnaast hebben wij een wisselend dagmenu en regelmatig leuke acties waarbij u à volenté kunt eten.

zoete hapjes

CARROUSEL D'ANVERS IN WIJNEGEM 

Lunch- en tearoom Carrousel d'Anvers vindt u in Wijnegem (bij het shoppingcentrum). Hierdoor kunt u een bezoekje aan de tearoom ideaal combineren met een andere activiteit in de omgeving. Tot slot bent u met mooi weer van harte welkom op ons gezellige terras. Onder het genot van een hapje en een drankje zult u zien dat de middag voorbijvliegt.

Carrousel d'Anvers

Wilt u meer informatie of een reservering maken? Neem dan direct contact met ons op. Wij zien u graag terug in onze tearoom!

bottom of page